Vores arbejdsgrupper

Vil du være frivillig?

Drømmer du om at få en bestemt forfatter til Aarhus? Er du en haj til fundraising? Bliver du sår’n helt glad i låget af at skrive om litteratur, og vil du være med til at øge kendskabet til Vild med ORD? Kan du lave lyd, kaffe, løbe stærkt eller har du andet at bidrage med, som du kan sætte i spil hos Vild med ORD – så tag kontakt her.

Arbejdet med at arrangere vores litteraturfestival er delt ud på fire arbejdsgrupper.

 

Programgruppen

Gruppen arbejder med sammensætning af litteraturfestivalens program, tager kontakt til forfattere og øvrige kunstnere. I arbejdet med programmet er der plads til kreativitet og nytænkning i formidlingen af litteratur.

 

Markedsføringsgruppen

Gruppen står for en bred vifte af opgaver indenfor markedsføring og eksponering af Vild med ORD, litteraturfestivalen og øvrige arrangementer. Gruppen arbejder med sociale medier, hjemmesiden, print, presse, annoncering og alt midtimellem.

 

Fondsgruppen

Gruppen er litteraturfestivalens økonomiske rygrad, der løbende året igennem arbejder med fundraising og på at søge de midler, der gør festivalen mulig.

 

Afviklingsgruppen

Gruppen står for alt det praktiske ved arrangementer ‒ at alle detaljerne kommer helt på plads. De sørger for, at der er mad og drikke til deltagerne, koordinerer de frivillige på selve arrangementsdagene og er altid forberedte på det mindste – hovedpinepiller eller en ekstra forlængerledning.