Bestyrelsen

Marianne Henriksen, formand

Cand.mag. i litteraturhistorie og informationsvidenskab samt efteruddannelse til fundraiser. Har altid arbejdet med kommunikations- og formidlingsfaglige discipliner i virksomheder og organisationer som chef, redaktør og konsulent. Har bl.a. været redaktør for flere faglige tidsskrifter samt forlagsredaktør, hvor hun bl.a. udgav faglitteratur med tilknyttede digitale redskaber. Har de seneste år drevet egen virksomhed, Kommunikationsværkstedet Henriks Datter, hvor hun hjælper virksomheder og organisationer med at skrive, redigere og udgive artikler, ebøger, bøger, rapporter, hjemmesider og nyhedsbreve. Desuden hjælper hun virksomheder og organisationer med at udarbejde og validere fondsansøgninger. Hun elsker at læse korrektur og litteratur…

Anne-Mette Brandt, næstformand

Uddannet lærer fra Silkeborg Seminarium 2005. Arbejder til daglig som lærer i Brabrand.

I 2019 udgav Anne-Mette børn & unge-bogen “Vigga forsvinder” på Forlaget Calibat. Den handler om børns venskaber og den største sorg.

rita madsen, økonomi

Erhvervssproglig diplomuddannelse i engelsk samt efteruddannelse inden for forvaltningsret og organisatorisk læring. Hun har ind til januar 2017 arbejdet som fuldmægtig på Handelshøjskolen i Aarhus senere Aarhus Universitet – fortrinsvis med efteruddannelse inden for ledelse. Siden januar 2017 har hun arbejdet som frivillig ved kultur- og medborgerhuset Elværket Åbyhøj. Rita arbejder desuden løbende som frivillig med forskellige kulturarrangementer under organisationen Rethinkers.

 

Helle Hedevang 

Cand.mag. i litteraturhistorie og idræt. Tidligere og mangeårig gymnasielærer i dansk og idræt, hvor hun med stor entusiasme har forsøgt at overbevise de studerende om litteraturens univers og kvaliteter. Er selv optaget af moderne islandsk litteratur og film og begejstres desuden af film, teater og moderne dans. Har været frivillig i festivalen Vild med ord de sidste par år.

 

Ida Skall Sørensen

Beskrivelse er på vej.

 

Dorthe Mikkelsen

Cand.mag., gymnasielærer og medforfatter til to lærebøger til gymnasiet, herunder “Grænseløs? Menneske, Teknologi, Fremtid”. Tidligere bestyrelsesmedlem i Dansklærerforeningens E-sektion.

 

Franseska Mortensen

Fotograf, skribent og bogorm med en baggrund på Musikvidenskab og Kunsthistorie, som musikskolelærer og SFO-pædagog. Har i en årrække været frivillig fotograf for Vild Med Ord, fordi hun ikke blot er billednørd, men også ordnyder, sprogssmager, bogspiser, stavenørd og kan forsvinde helt, når kombinationen af ord og musik går op i en højere enhed. Vild med litteratur, der ikke blot er velfortalt og flydende, men også gerne udfordrende og stimulerende, noget der tvinger én til at læse langsomt og smage på hvert ord. Ud over at smelte helt hen i andres gode sætninger er hun også selv temmelig lykkelig ved et tastatur. Bl.a. blogger hun om vandglæde (og vinterbadning) på www.vandermitretteelement.franseska.dk og arbejder på noget, der med tiden (ad åre…) bliver til en roman.

Franseska ser Vild Med Ord som et sted, hvor man kan mødes med ligesindede bogentusiaster, blive inspireret til spændende læsning, få et indblik i forfatternes skriveprocesser – og nu gennem bestyrelsen være med til at give andre mulighed for mere af samme.

 

Anne-Grethe Mogensen, suppleant

Beskrivelse på vej