Bestyrelsen

Anne-Mette Brandt, formand

Uddannet lærer fra Silkeborg Seminarium 2005. Arbejder til daglig som lærer. I 2019 udgav Anne-Mette børn & unge-bogen “Vigga forsvinder” på Forlaget Calibat. Den handler om børns venskaber og den største sorg.

 

Helle Hedevang, næstformand

Cand.mag. i litteraturhistorie og idræt. Tidligere og mangeårig gymnasielærer i dansk og idræt. Er selv optaget af moderne islandsk litteratur og film og begejstres desuden af film, teater og moderne dans. Har været frivillig i festivalen Vild med ord de sidste par år.

 

Dorthe Mikkelsen

Cand.mag., gymnasielærer og medforfatter til to lærebøger til gymnasiet, herunder “Grænseløs? Menneske, Teknologi, Fremtid”. Tidligere bestyrelsesmedlem i Dansklærerforeningens E-sektion.

 

Franseska Mortensen

Fotograf, skribent og bogorm med en baggrund på Musikvidenskab og Kunsthistorie, som musikskolelærer og SFO-pædagog. Har i en årrække været frivillig fotograf for Vild Med Ord, fordi hun ikke blot er billednørd, men også ordnyder, sprogssmager, bogspiser, stavenørd og kan forsvinde helt, når kombinationen af ord og musik går op i en højere enhed. Vild med litteratur, der ikke blot er velfortalt og flydende, men også gerne udfordrende og stimulerende, noget der tvinger én til at læse langsomt og smage på hvert ord. Ud over at smelte helt hen i andres gode sætninger er hun også selv temmelig lykkelig ved et tastatur. Bl.a. blogger hun om vandglæde (og vinterbadning) på www.vandermitretteelement.franseska.dk og arbejder på noget, der med tiden (ad åre…) bliver til en roman.

Franseska ser Vild Med Ord som et sted, hvor man kan mødes med ligesindede bogentusiaster, blive inspireret til spændende læsning, få et indblik i forfatternes skriveprocesser – og nu gennem bestyrelsen være med til at give andre mulighed for mere af samme.

 

Anne-mette juhl

Beskrivelse er på vej.

 

LINE STERUM GREIBE

Cand. mag. i samfundsfag og dansk, gymnasielærer og ivrig læser. Læser alle slags bøger og er særlig glad for nordisk litteratur. I VMO’s bestyrelse siden april 2023.

 

karen gravesen

Cand. Arch og vild med at læse skønlitteratur af nyere forfattere. I VMO’s bestyrelse siden april 2023.

 

flemming svith, suppleant

Uddannet ph.d. i samfundsvidenskab, cand. mag. og journalist. Arbejder som forsker på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, er forfatter til adskillige fagbøger, og interesseret i skønlitteratur.

 

Anne-Grethe Mogensen, suppleant

Beskrivelse på vej