Bliv frivillig

Der er møde for alle, der gerne vil være frivillig på Litteraturfestival 2020. 

Det er 10. december kl. 19-20 på DOKK1.

VI SØGER FRIVILLIGE

  • Drømmer du om at få en bestemt forfatter til Aarhus? Så skal du overveje at melde dig til at være i programgruppen!
  • Er du en haj til fundraising? Så slår du dig bare løs i fondsgruppen!
  • Bliver du glad i låget af at skrive om litteratur, og vil du være med til at udbrede kendskabet til Vild med ORD? For eksempel på sociale medier? Så er du meget velkommen i markedsføringsgruppen!
  • Kan du lave lyd, kaffe, løbe stærkt, dele programmer ud eller bare smile – så har vi brug for dig under festivalen i Afviklingsgruppen!

Arbejdet med at arrangere litteraturfestivalen i løbet af året er delt ud på forskellige arbejdsgrupper: Program-, Markedsførings-, Fonds-og Afviklingsgruppen. Læs mere om grupperne.

På vores seneste arbejdsdag og intro, søndag 26. maj 2019 var det især frivillige til programgruppen, der dukkede op. Vi mangler virkelig en frivillig med grafiske kompetencer, så hvis du vil være årets grafiske redningsplanke eller give en hånd i markedsføringsgruppen, så kontakt os ASAP på post@vildmedord.dk

Er du interesseret i at blive en del af vores fantastiske frivilligteam, hvor du både lærer en masse og møder mange søde mennesker, så skriv endelig til os på post@vildmedord.dk – og fortæl gerne lidt om, hvem du er.