VI SØGER FRIVILLIGE
– Drømmer du om at få en bestemt forfatter til Aarhus? Så skal du overveje at melde dig til at være i programgruppen!
– Er du en haj til fundraising? Så slår du dig bare løs i fondsgruppen!
– Bliver du glad i låget af at skrive om litteratur, og vil du være med til at udbrede kendskabet til Vild med ORD? For eksempel på sociale medier? Så er du meget velkommen i markedsføringsgruppen!
– Kan du lave lyd, kaffe, løbe stærkt, dele programmer ud eller bare smile – så har vi brug for dig under festivalen i Afviklingsgruppen!
Arbejdet med at arrangere litteraturfestivalen i løbet af året er delt ud på forskellige arbejdsgrupper: Program-, Markedsførings-, Fonds-og Afviklingsgruppen. Læs mere om grupperne.
Er du interesseret i at blive en del af vores fantastiske frivilligteam, hvor du både lærer en masse og møder mange søde mennesker, så skriv endelig til os på post@vildmedord.dk – og fortæl gerne lidt om, hvem du er.
BLIV MEDLEM

Som medlem af Vild med ORD bliver du en del af et åbent netværk, hvor litteraturen kan udfolde sig i både traditionelle og nye rammer. Vild med ORD henvender sig til alle, der ønsker et forum, hvor man kan involvere sig i litteraturen.
HVEM KAN MELDE SIG IND?
Alle kan melde sig ind i foreningen Vild med ORD og det er ganske gratis og uforpligtende at være medlem. Vi håber bare, at du har lyst til at være med til de litterære aktiviteter, der stables på benene i løbet af året ‒ og selvfølgelig besøge årets litteraturfestival. Fælles for os medlemmer er, at vi ønsker at styrke litteraturen i Aarhus, dele litterære oplevelser og bakke op om den årlige litteraturfestival. Du kan læse mere om foreningens formålsparagraf her.
Medlemsskab i Vild med ORD er gratis. Deltagelse i medlemsmøder, workshops og arrangementer koster typisk 0-200 kr.
SOM MEDLEM FÅR DU
Invitation til medlemsarrangementer
Indflydelse på årets festival og aktiviteter
Muligheden for at blive en del af et netværk, der samles om litteraturen i Aarhus
Mød os på Facebook og hold dig opdateret om det sidste nye i Vild med ORD.
Velkommen i Vild med ORD!

Bliv medlem og kom på vores mailliste

* indicates required