Vild med ORD har brug for dig!

Vil du være med på en succes? Vild med ORD søger frivillige til afholdelsen af Aarhus Litteraturfestival 2017. Vi har brug for dig i dagene lørdag den 20. og søndag den 21. maj. Som frivillig får du tildelt 2 vagter med 3-4 timers arbejde per vagt. Som tak for hjælpen får du adgang til alle aktiviteter lørdag den 20. og søndag 21. maj samt mulighed for at deltage i vores særarrangementer torsdag den 18. og fredag den 19.
Du vil få serveret mad, drikke og snacks under din vagt.

Informationsmøder

Vi sørger selvfølgelig for, at du er godt informeret, inden vi sender dig ud i opgaven som frivillig! Derfor vil der vil være nogle møder i forbindelse med din frivilligtjans:
Mandag den 8. maj, kl. 16.30-17.30: Intromøde i foyeren på Godsbanen.
Tirsdag den 16. maj, kl. 17.45-18.30: Rundvisning på Dokk1 (rundvisningen er obligatorisk for din deltagelse som frivillig).
Tirsdag den 16. maj, kl. 18.30-19.00: Særlig introduktion til scenearbejderne (på Dokk1).
Onsdag den 24. maj, kl. 18.00-20.30: Evaluering af frivilligforløb og fejring af en velafviklet festival, hvor Vild med ORD vil servere pizza og kolde drikke i Vogn 1 på Godsbanen.

Arbejdsopgaver

Mulige arbejdsopgaver:

Billetsælger

Du skal tage imod folk og give dem en varm velkomst. Du skal have sat dig godt ind i programmet og priserne. Du må også gerne ‘sælge’ budskabet om Vild med ORD, gøre opmærksom på festivalen og være aktivt opsøgende med hensyn til eventuelle købere.

Billetkontrollør

Du skal tage imod publikum, give dem en varm velkomst og tjekke deres armbånd inden de tilgår salene. Du skal have godt kendskab til programmet og billetpriserne. Du skal yderligere have godt kendskab til Dokk1 og kunne vejlede folk og give dem vejanvisninger efter behov.

Scenearbejder

Som scenearbejder skal du sørge for, at salen er ryddet op, stille vand frem til forfatterne og eventuelt hjælpe dem med at få deres headsetmikrofon på. Derudover skal du betjene Dokk1s lette og intuitive lydsystem, som du selvfølgelig får en grunding introduktion til inden festivalen.

Runner i VIP- eller frivilligrummet

Som runner for VIP- eller frivilligrummet skal du sørge for at rummet ser præsentabelt og hyggeligt ud. Du har ansvaret for, at der er ryddeligt, at der er kaffe på kanden, snacks på bordet og at der altid står mad fremme. Du har også ansvaret for at sikre, at der ikke kommer uvedkommende ind i lokalerne.

Har du lyst til at blive en del af frivilligholdet? Så send dit navn, telefonnummer og eventuelle opgaveønsker til nina@vildmedord.dk.

Det praktiske:

Har du spørgsmål så skriv eller ring til vores afviklingskoordinator Nina Adolfsen på nina@vildmedord.dk eller 20 69 88 90.
Du skal minimum være 16 år for at kunne deltage som frivillig.
Vagtplanen lægges efterhånden som vi modtager tilmeldingerne. Vi vil selvfølgelig gøre vores bedste for at indfri individuelle ønsker, uden at vi dog kan garantere, at alt kan lade sig gøre.
Alle frivillige bliver udstyret med nøglesnor og navneskilt.

Mødeadresser:

Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Dokk1
Hack Kampmanns Pl. 2
8000 Aarhus C