MODSÆTNINGER MØDES OG LITTERATURQUIZ

Posted by | 08/04/2016 | Nyheder | No Comments
Vild med ORD – Aarhus Litteraturfestival inviterer til en aften med både tid til fordybelse og hæsblæsende quiz. Her kan du komme i selskab med nogle af den danske litteraturscenens sværvægtere. Det sker fredag den 20. maj kl. 19.00-20.45, hvor vi har to arrangementer i spil.

 

Modsætninger mødes
Fredag den 20. maj kl. 19.00-19.45
Vi starter aftenen ud med en samtale mellem digter Søren Ulrik Thomsen og forfatter Svend Åge Madsen. Sammen skal de finde ud af, om der overhovedet er nogle sammenhænge mellem Søren Ulrik Thomsens modernistiske poesi og Svend Åge Madsens grænsesøgende litteratur. Det skal de med hjælp fra moderator Henrik Skov Nielsen, der er professor i Nordisk ved Aarhus Universitet. Søren Ulrik Thomsen er lige nu aktuel med bogen En hårnål klemt inde bag panelet. Svend Åge Madsen seneste udgivelse var i 2013 med Pigen i cementblenderen.

 

Vild med ORDs store litteraturquiz
Fredag d. 20. maj kl. 20.00-20.45
Bagefter går vi i gang med vores store litteraturquiz. Den bliver ført an af Adrian Hughes, der nok er mest kendt for Smagsdommerne på DR og Kunstquiz på DR-K. Det bliver en dyst på ord og litteratur. Hold 1 består af holdkaptajn og litteraturkritiker Klaus Rothstein, digter og forfatter Lone Hørslev og post.doc i Litteraturhistorie Kasper Green Krejberg. Hold 2 består af holdkaptajn Lotte Kirkeby Hansen, forfatter Erling Jepsen og forfatter Svend Åge Madsen.

 

Vi glæder os til at se dig til en aften med krig og fred.
Sted: Store Sal, Dokk1, Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus C.
Billetterne koster 100 kr. pr. person (+ gebyr) og kan købes her