Program kl. 19.00-21.00

lørdag aften kan du opleve et komisk bogshow med Mette Frobenius og Thomas Wivel

De to komikere elsker at læse, de elsker ord og de er gode til at snakke sjovt. Derfor er de invitererede til at underholde os, der elsker ord, elsker at læse og elsker at lytte…

 

 

Mette Frobenius og Thomas Wivels show, Vild med ord

Mød de to bogorme Mette Frobenius og Thomas Wivel, som sammen tager ud med et passioneret forsvar for bøger og læsning. Hver især fortæller de sjovt og indlevende om deres yndlingsforfattere og vigtigheden i at læse.

De to bliver aldrig tilhængere af e-bøger. De vil hellere vende sider og dufte papiret og stille bøgerne på en reol, når de er færdige. Eller give dem væk til én, der også bliver glad for læseoplevelsen ”Bøger er vigtige i en tid, hvor mange af vores indtryk kommer fra en skærm. På skærmen er der ikke tid til at stoppe op og tænke sig om og mærke efter.

“Når vi læser en bog, bestemmer vi selv tempoet, og vi laver selv billederne i vores hoved. Alle andre steder har nogen andre bestemt, hvad udtrykket skal være, og i hvilket tempo det skal komme,” siger Frobenius.

I første halvdel af Vild med ORD-showet har komikerne hver taget fem bøger med, som har haft særlig betydning for dem. I anden halvdel får publikum mulighed for at komme med egne input og spørgsmål.

Thomas Wivel og Mette Frobenius har været komikere siden starten af 1990’erne.

Billetter til Litteraturfestivalen 2020 finder du lige her hos Ticketmaster.