VIL DU VÆRE VILD MED ORDS NYE PRAKTIKANT?

Posted by | 15/06/2016 | Uncategorized | No Comments
Her er muligheden for at udvikle dit CV, hvis du med initiativ og gåpåmod kan arbejde både selvstændigt og som en del af et team. Vi har ambitioner om at udvikle Vild med ORD, så festivalen bliver international og finder sin egen position som attraktiv kulturaktivitet i Aarhus og Region Midtjylland, og i landet som helhed.

 

Vild med ORD – Aarhus Litteraturfestival gennemføres i 2017 i dagene 18.–20. maj i Dokk1 på Aarhus Havn.
Vild med ORD er en forening med mere end 200 medlemmer, hvoraf en fjerdedel deltager aktivt i de forskellige arbejdsgrupper. Ud over litteraturfestivalen gennemføres litteraturaktiviteter hen over året.
Som praktikant i Vild med ORD indgår du i et team sammen med projektlederen, som har til opgave at koordinere og assistere bestyrelsen og de forskellige arbejdsgrupper, som udfører det praktiske arbejde. Dermed får du opgaver i forhold til:
• Programlægning og praktisk tilrettelægning af litteraturfestivalen og øvrige litterære aktiviteter.
• Kontakt til forfattere, myndigheder og andre samarbejdspartnere.
• Opgaver vedrørende kommunikation og markedsføring.
• Opgaver med fundraising og økonomi.
Vi forventer, at du har et rimeligt godt kendskab til it og sociale medier, gerne suppleret med kendskab til grafiske it-værktøjer.

Vi søger en praktikant per 15. august 2016 i ca. 25 timer om ugen, i alt over fire måneder. Starttidspunkt og timer kan aftales anderledes. Vi prioriterer en praktikant, der er i sidste del af sit studie, og som er interesseret i litteratur, uden nødvendigvis at være bognørd.

Yderligere oplysninger kan fås hos: Projektleder Jørgen Jørgensen, 3027 1129 eller formand Marie Meldgaard, 4117 5695. Du kan se læse mere om foreningen på Facebook eller her på hjemmesiden.

Send din ansøgning til post@vildmedord.dk senest 30. juni 2016. Samtaler gennemføres 4. juli 2016.

Vild med ORDs fysiske placering er: Godsbanen – Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.