Vild med PAUSE… Litteraturfestival 2020

PAUSER er vigtige – også på Litteraturfestival 2020.

Derfor kan du slappe af og snuse til forskellige aktiviteter i Foyerområdet samt Kedlen på Godsbanen. Vi arbejder på at få plads til, at du kan bytte bøger, dyrke yoga, se på fortællende kunst, snuse til en illustrators hverdag, blive inspireret til at lave podcasts og blogs og især at møde nye mennesker og udveksle ord og grin med dem.

Tjek aktiviterne I Foyerområdet eller Kedlen

Udstilling af decoupager

Hvordan kommer jeg ud på den anden side af skærmen”
“Den lange livstråd”
“ Op af de sorte huller”
“ Mareridt eller behagelig drømmesøvn”
“ Alene på den lille og store scene”
Disse ord er titler på håndklippede decoupager af Annemarie Kastberg. Billederne kan  opleves under hele festivalen.
Her kan du gå på opdagelse i billederne og sætte ord på dine oplevelser og associationer. Måske får du lyst til at skrive et digt.
Temaer i decoupagerne er forskellige rum, farver, stemninger, erindringer og udfordringer, fantasi og kunst, reminiscenser af levet liv eller forestillinger om eksistens. De finurlig
e titler kan være indgangen til værkerne og appellerer til beskuerens fantasi.

Kedlen kl. 10-19

Snup, byt eller giv en bog

Du kan være bæredygtig og upsize eller downsize din bogsamling på Litteraturfestival 2020. Du kan nemlig tage en eller flere af de bøger, du alligevel ikke får læst igen med hjemmefra og give den videre til en anden, der nok skal få den læst.

Du må selvfølgelig også tage en eller flere bøger med hjem, så du har noget godt at læse resten af året.

Vi synes nemlig, at bøger skal læses – de skal ikke stå stille på en hylde…

Foyeren - hele dagen

Vild med MORGENYOGA

Morgenyoga = nærende bevægelser, stillinger og flow. Vi skaber sammen en varme og samhørighed i rummet og i hver af os. Undervejs læser yogalærer, Gitte Berle, tekststykker højt for deltagerne. Tekststykker om at være UDSAT. Gitte Berle er psykolog og yogalærer. Hun arbejder dagligt med krop-psyke forholdet i helende, oplysende og støttende samtaler, workshops og yogaklasser. Hun beskæftiger sig her med blandt andet stress, smerter, livsovergange, tab og sorg.

Tag din yogamåtte under armen og start dagen med en omgang morgenyoga inden vi starter op på en forrygende litteraturlig dag.

Det er GRATIS, og vi garanterer en god start på en fantastisk dag, der bliver rig på ord og samtale.

Kedlen kl. 8.30-9.30

Mød en illustrator

Er du vild med illustrationer, graphic Novels eller tegneserier, så glæd dig. Vi har inviteret 5 illustratorer til at komme og vise, hvordan de arbejder.

Foyeren - næsten hele dagen

Mød BOGBLOGgen “ORD OM”

Du vil på festivalen møde bloggerne Birgitte Løvkvist og Caroline Stadsbjerg. De startede i 2019 bloggen Ord om. De har gjort sig fri af snævre genrebetegnelser og de arbejder ikke blot i boganmeldelser, men begge er selv skrivende, og har en mere legende og nysgerrig tilgang til deres litterære skriblerier på bloggen, hvad end det handler om bøger, forfattere, arrangementer eller lignende.

#ordom

https://ordom.tumblr.com/

https://www.instagram.com/ordom_/