Marie Meldgaard – formand
Marie Meldgaard, 1986. Uddannet professionsbachelor i Ernæring og sundhed med speciale i human ernæring 2010. Fra 2011 studerende ved Nordisk sprog og litteratur på Aarhus Universitet. Underviser ved Fitness World Education fra 2013. Siden 2012 formand for Kakofoni, frivillig foredragsforening på Aarhus Universitet, som arrangerer litterære oplæg, foredrag og oplæsninger. Frivillig ved Vild med ORD siden 2012. Formand for Vild med ORDs bestyrelse og medlem i forfatter- og programgruppen. Stor interesse i litteraturen og dens form, især mødet mellem værk, læser, forfatter og kultur. Marie har derudover været yogainstruktør siden 2011 og underviser nærmest dagligt i yoga på forskellige niveauer.

 

Stig Petersen
Stig Petersen, 1952. Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole 1976. Forlagsredaktør på forlaget Siesta, som han grundlagde i 2005. Initiativtager til Vild med ORD 2007 og projektleder for den første festival i 2009 og igen i 2014. Som forlagsredaktør på et forlag med udgivelser af mange debutantforfatteres hjerteprojekter ligger de ukendte, men spændende udgivelser, ham på sinde. Både forfatternes synsvinkler og deres udgivelser bør have bedre mulighed for at blive synlige for et større publikum. Derfor er brugen af de sociale medier en helt essentiel vej til et relevant publikum.

 

Julie Kjær Markussen
Julie, født 1989. Cand.mag. i Litteraturhistorie fra Aarhus Universitet 2015. Har siden april 2016 været ansat som Research Consultant ved Steen Gerhardt Executive Services, hvor jeg arbejder med rekruttering på topledelses- og bestyrelsesniveau. Har tidligere været ansat på Aarhus Universitet som instruktor og forskningsassistent og har bl.a. arbejdet på et projekt om dansk litteratur som verdenslitteratur. Har derudover været nyhedsredaktør for Cabi og har været i praktik på Litteratursiden – bibliotekernes site for litteratur. Har været involveret i Vild med ORD  on/off siden 2013 og har primært været aktiv i programgruppen. Indtrådte i november 2016 i bestyrelsen efter at have været suppleant. Har stor faglig og personlig interesse i litteratur, og synes at Vild med ORD er en spændende og vigtig organisation i det aarhusianske kulturliv.

 

Lea Albrechtsen
Lea Albrechtsen, født 1985. Cand.mag. i Litteraturhistorie fra Aarhus Universitet. Bachelorgrad i Litteraturhistorie og Engelsk 2013. Siden 2015 redaktionsassistent hos Aarhus Universitetsforlag. Medlem og aktiv i Vild med ORD siden 2014, koordinator for programgruppen ved festivalen 2015; indtrådt i bestyrelsen maj 2016. Frivillig i forbindelse med unge, syriske flygtninge ved Sprogcenter Randers. Medejer og frivillig medarbejder hos Musikforeningen Café von Hatten 2007-2013.
Stor interesse for litteraturens (fysiske) form og bogens æstetiske udtryk. Passioneret litterat med særlig interesse for marginaliserede grupper (kvinder, lgbtq+, PoC), som fortæller (livs)historier fra et andet perspektiv end den hvide, heteroseksuelle cis-mand. Engageret feminist med fokus på intersektionalitet i hverdagen.

 

Charlotte Elisabeth Christiansen
Charlotte Elisabeth Christiansen, født 1991. Bachelor-studerende ved Litteraturhistorie med tilvalg i begivenhedskultur på Aarhus Universitet fra 2012-1015. Læser nu Litteraturvidenskab på Syddansk Universitet. Har været frivillig i forbindelse med forskellige kulturelle projekter, og har blandt andet siden 2014 været skribent, redaktør og udgiver på Littuna.nu – et online, studenterdrevet litteraturtidsskift. Har været frivillig ved Vild med ORD siden 2014, først ved afviklingen af festivalen, siden også frivillig i markedsføringsgruppen samt forfatter- og programgruppen, hvor hun også er medkoordinator. Medlem af bestyrelsen siden 2015. Er bredt kulturelt interesseret, og interesserer sig særligt for litteratur, både den nye og den klassiske, den smalle og den brede – og mødet mellem dem.

 

Hanne Lundgren Nielsen
Hanne Lundgren Nielsen, 1966. Uddannet mag.art. i kunsthistorie fra Aarhus Universitet 1997. Hun har siden maj 2015 været ansat som festival- og arrangementschef ved Folkeuniversitetet i Aarhus, hvor hun arbejder med vidensformidling, fundraising og projektledelse. Tidligere har hun arbejdet som kunstformidler og leder af Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum i Herning, og har et vidtforgrenet og stort netværk i kunst-, kultur- og universitetsmiljøet. Formidling, uanset om det gælder viden, kunst eller litteratur ligger hende meget på sinde og er grunden til, at hun er gået ind i bestyrelsen for Vild med ORD. Privat er hun bosiddende i Laven, en lille stationsby mellem Ry og Silkeborg med 200 husstande, et velfungerende antikvariat, verdens mindste filmklub og egen sherif.

 

Anne Weber Carlsen
Anne Weber Carlsen, født 1959. Cand. mag. i dansk og massekommunikation samt Den journalistiske tillægsuddannelse. Hun har arbejdet som konsulent, underviser og leder siden 1988. I 1990’erne var hun gæstelektor i journalistisk sprog og fortælleteknik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og tv- og litteraturanmelder ved Aarhus Stiftstidende, Fyens Stiftstidende og Jyske Vestkysten med kvindelige forfattere og debutanter som område. Siden 2004 har hun haft min egen virksomhed, Facilitator, som er en konsulent- og kursusvirksomhed med speciale i design og ledelse af processer, der involverer og engagerer borgere, brugere, medarbejdere, studerende i de fællesskaber, de er en del af.

 

Jørgen Jørgensen – projektleder
Jørgen er født 1951. Han er uddannet økonom fra Københavns Universitet 1977 og har en Mastergrad i Organistionspsykolog fra Bristol, England, 2003. Jørgen har i mange år arbejdet som organisationskonsulent og projektleder, og arbejder nu som selvstændig organisationskonsulent. Jørgen har været engageret i Styregruppen for Vild med ORD fra januar 2014, og er tiltrådt som projektleder per februar 2015, i forbindelse med reorganiseringen af foreningen Vild med ORD. Interesser er litteratur og musik, samt kultur mere bredt. Jørgen har selv skrevet en lille bog om organisation og ledelse. Motion får han på landevejen på sin racercykel, af og til også på lange ture.