Anja Tønning, formand
Anja Tønning, 1984.Uddannet Cand.it. i Medievidenskab og Digital Design fra Aarhus Universitet i 2011. Arbejder hos Campfire & Co., som er et digital- og reklamebureau i Aarhus, som chefrådgiver og leder af den digitale afdeling. Hendes primære felt er strategisk rådgivning om sociale medier, markedsføring og kommunikation. Hun hører cirka en roman om ugen på lydbog og læser også på en bog ved siden af – kan bedst lide historiske romaner. Anjas interesse i Vild med ORD er at udbrede kendskabet hos en bredere målgruppe, så alle med interesse i en god fortælling har lyst til at være med.

 

Marie Meldgaard (på barsel 14.11.17 – 14.11.18)
Marie Meldgaard, 1986. Uddannet professionsbachelor i Ernæring og sundhed med speciale i human ernæring 2010. Fra 2011 studerende ved Nordisk sprog og litteratur på Aarhus Universitet. Underviser ved Fitness World Education fra 2013. Siden 2012 formand for Kakofoni, frivillig foredragsforening på Aarhus Universitet, som arrangerer litterære oplæg, foredrag og oplæsninger. Frivillig ved Vild med ORD siden 2012. Formand for Vild med ORDs bestyrelse og medlem i forfatter- og programgruppen. Stor interesse i litteraturen og dens form, især mødet mellem værk, læser, forfatter og kultur. Marie har derudover været yogainstruktør siden 2011 og underviser nærmest dagligt i yoga på forskellige niveauer.

 

Charlotte Elisabeth Christiansen
Charlotte Elisabeth Christiansen, født 1991. Bachelor-studerende ved Litteraturhistorie med tilvalg i begivenhedskultur på Aarhus Universitet fra 2012-1015. Læser nu Litteraturvidenskab på Syddansk Universitet. Har været frivillig i forbindelse med forskellige kulturelle projekter, og har blandt andet siden 2014 været skribent, redaktør og udgiver på Littuna.nu – et online, studenterdrevet litteraturtidsskift. Har været frivillig ved Vild med ORD siden 2014, først ved afviklingen af festivalen, siden også frivillig i markedsføringsgruppen samt forfatter- og programgruppen, hvor hun også er medkoordinator. Medlem af bestyrelsen siden 2015. Er bredt kulturelt interesseret, og interesserer sig særligt for litteratur, både den nye og den klassiske, den smalle og den brede – og mødet mellem dem.

 

Hanne Lundgren Nielsen
Hanne Lundgren Nielsen, 1966. Uddannet mag.art. i kunsthistorie fra Aarhus Universitet 1997. Hun har siden maj 2015 været ansat som festival- og arrangementschef ved Folkeuniversitetet i Aarhus, hvor hun arbejder med vidensformidling, fundraising og projektledelse. Tidligere har hun arbejdet som kunstformidler og leder af Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum i Herning, og har et vidtforgrenet og stort netværk i kunst-, kultur- og universitetsmiljøet. Formidling, uanset om det gælder viden, kunst eller litteratur ligger hende meget på sinde og er grunden til, at hun er gået ind i bestyrelsen for Vild med ORD. Privat er hun bosiddende i Laven, en lille stationsby mellem Ry og Silkeborg med 200 husstande, et velfungerende antikvariat, verdens mindste filmklub og egen sherif.

 

Anne Weber Carlsen
Anne Weber Carlsen, født 1959. Cand. mag. i dansk og massekommunikation samt Den journalistiske tillægsuddannelse. Hun har arbejdet som konsulent, underviser og leder siden 1988. I 1990’erne var hun gæstelektor i journalistisk sprog og fortælleteknik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og tv- og litteraturanmelder ved Aarhus Stiftstidende, Fyens Stiftstidende og Jyske Vestkysten med kvindelige forfattere og debutanter som område. Siden 2004 har hun haft min egen virksomhed, Facilitator, som er en konsulent- og kursusvirksomhed med speciale i design og ledelse af processer, der involverer og engagerer borgere, brugere, medarbejdere, studerende i de fællesskaber, de er en del af.

 

Peter Nørskov
Peter Nørskov.1957. Kommunikationskonsulent. Uddannet cand.mag. i nordisk litteratur og historie fra Aarhus Universitet suppleret med Den Journalistiske Tillægsuddannelse fra DJH. Peter har arbejdet 30 år i mediebranchen på både dagblade og tv. Inden han i 2015 tog springet til kommunikationsbranchen, var han i 20 år ansat på kulturredaktionen på Århus Stiftstidende. Her var han i ti år kulturredaktør og de sidste tre år også redaktionschef. Når han er gået ind i bestyrelsesarbejdet på Vild med Ord, er det med en ambition om at være med til at skabe den litteraturfestival, som både byen og dens litteraturelskere fortjener.

 

Jonas Barfoed
Jonas Barfoed, 1989. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus 2014. Han arbejder på Aarhus Festuge, hvor han sidder med presse, sociale medier og tekstforfatning. Dermed har han god erfaring med at formidle kulturarrangementer, og det er også primært den del, Jonas hjælper Vild med ORD med. Jonas er en “periodelæser”, og han skifter mellem at sluge en håndfuld bøger på en måned til nærmest ikke at læse noget som helst i et halvt år. Raymond Carver og Paul Auster er blandt favoritterne, når den ikke står på faktion om Julius Cæsar eller Djengis Khan, hvor han drømmer sig væk til en spændende omend blodig tid.